Reviews

Wij zijn heel blij met de cursus van marloes. Onze pup ozzy had in het begin een wat moeilijke start,  maar met de kennis van marloes wisten we snel wat er aan de hand was. Tijdens de trainingen wordt er rustig uitleg gegeven en krijg je huiswerk om thuis goed door te gaan met oefenen.  Zo wel de één op één lessen aan huis en de lessen samen met de andere pups hebben wij als prettig en leerzaam ervaren.

Eline en Björn met Ozzy

Les van Loes was een heel prettige en constructieve manier om onze puppy beter te begrijpen en Loes biedt concrete handvatten om het gedrag van onze stuiterbal Gosse in goede banen te leiden. Loes kijkt naar wat de pup nodig heeft en stemt af op wat wij te bieden hebben. Lekker concreet aan de slag met: wat te doen bij bijten (au!), spel stilleggen, belonen en de aandacht vasthouden. Allemaal in spelvorm. Leuk! dank je wel Loes!

Bertine & Gosse

In het begin dacht ik; moet dat 4x aan huis gebeuren. Maar dat was een gouden greep, zoveel geleerd met onze labrador pup, Schurk, een pup moet al in zijn dagelijks leven zoveel indrukken verwerken. Een bezoek aan huis van Marloes is ook veel rustiger voor de ontwikkeling van onze pup. Daarna gingen met een groepje van 4 pups verder, dan merk je dat je hondje heel weet en kan, minder snel is afgeleid en best goed luistert. 👍👍👍

Arjan en Anita met Schurk

Wij en onze pup Senna gaan met heel veel plezier naar de Les van Loes.

Senna staat te stuiteren van enthousiasme als we bij de les aankomen.

Marloes is deskundig, lief en rustig in zowel de benadering naar de honden als in de uitleg. Wij vinden het heel prettig dat de groep klein is en je zo veel persoonlijke aandacht krijgt. De lessen zijn erg gevarieerd en Marloes behandeld in lessen ook de knelpunten waar je tegenaan loopt in de opvoeding van de pups.

Ook de één op één lessen aan huis zijn heel erg fijn, zo werk je samen aan een goede band en de daarbijbehorende opvoeding met je pup zonder afleiding van andere honden. In deze privé lessen kijk je samen met Marloes aan welke onderdelen je nog kan werken. Dus de privé Les van Loes is echt maatwerk, elke hond is anders en pakt training sneller op als een ander.

Kortom, wij en Senna zijn enorm tevreden met de trainingen en zijn blij dat er nog een vervolg cursus komt! Wij zijn van de partij!

Hans en Nienke met Senna